02 augustus 2009

FOTOOTJES!

met de meiden van wep in Rosario
Ik leer Veronica ropeskippen.

Met vriendinnen van Maylen, bij het uitgaan.

Altijd maar mate , drinken, de nationale drank.
DE OMGEVING.....



MIJN FAMILIE!




3 opmerkingen:

  1. Anoniem8/02/2009

    Liefste Line.Heb nog moeite met de nieuwe comp,wacht op Matti voor meer uitleg.Kan gelukkig wel je blog opendoen.Zo een positief bericht gisteren,en nu al die leuke foto's.het wordt van dag tot dag leuker.Een beetje heimwee,af en toe is normaal.Het lijkt me wel een vriendelijke fam.Je bent niet uit onze gedachten,caroline heeft juist dat liedje Arroz con Leche opgezocht op de comp.ze heeft het op haar Facebook gezet,ik heb al een paar keer geluisterd.Grappig.Caro slaapt al,morgen blankenb.dus vroeg op.veel kusjes en een lekske van Balou.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem8/02/2009

    Lineke, voor ik ga slapen toch even lonken of er niet iets van jou op de blog staat en, ja, een heleboel foto's. Zo krijgen we beelden bij de woorden, echt plezant. En jij bent je lieve zelf, je verovert daar moeiteloos alle harten !
    Vandaag gaan fietsen naar de Bourgoyen met Sammy en het passiefhuis bezocht. Ook een mooie wandeling gemaakt in het natuurrreservaat. Het passiefhuis moedigde Sam ertoe aan werk te maken van zijn ecologische blog, hij schreef vanavond zijn eerste artikel terwijl ik met Evelyn belde !
    Ik geef je een dikke nachtzoen, Annik

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem8/03/2009

    vandaag je eerste schooldag,weer een nieuwe ervaring,en weer nieuwe vriendinnen leren kennen.Elke ochtend als ik op sta,staat de comp. al .aan.natuurlijk tante Caro.,voor dat ze vertrekt.We doen hem pas uit,als we gaan slapen ong.12 uur 'savonds.Telkens als we in de living komen,even piepen,of er nieuws is.Ik denk,als je,over 5 mnd.afscheid moet nemen van Argent.fam,er ook wel een traantje zal vloeien,van blijdschap om weer naar huis te gaan en verdriet om afscheid te nemen van de fam.Maaaar,nog niet aan denken.Alleen aan leuke dingen denken.
    Veel succes en liefs Oma

    BeantwoordenVerwijderen